ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ HUMAN FACTORS & AIRSIDE SAFETY
 Ο Αερολιμένας Ηρακλείου ανταποκρινόμενος  στα νέα δεδομένα της EASA διοργανώνει, με ευθύνη του αρμόδιου τμήματος Αερολιμενικού Ελέγχου   ,ημερίδα με τίτλο HUMAN FACTORS & AIRSIDE SAFETY η οποία θα διεξαχθεί στο κτίριο αναχωρήσεων του αεροσταθμού (αίθουσα CIP) την Τρίτη 06/05/2014 από  τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

Η ημερίδα έχει σκοπό να αναδείξει την  σημασία του ανθρώπινου παράγοντα  στις επιδόσεις και το επίπεδο ασφάλειας που επιτυγχάνεται στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών αλλά και γενικότερα στην αεροπορική βιομηχανία .

Στην ημερίδα θα κληθούν να συμμετέχουν στελέχη από αεροπορικές εταιρίες , ΥΠΑ, handling agents, αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιριών , σχολές εκπαίδευσης πιλότων (ATOs) , εταιρίες συντήρησης αεροσκαφών ,εταιρίες καυσίμων κτλ.

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την εφαρμογή του SMS στην περιοχή κίνησης αεροσκαφών (airside ). Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής θα δοθεί η δυνατότητα στους βασικούς χρήστες του airside ΚΑΗΚ να αναπτύξουν μια μικρής διάρκειας παρουσίαση 20-30 λεπτών που θα μπορεί να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα παρακάτω:

Human factors ,Line Operations Safety Audit (LOSA), Injury prevention program ,Safety Management Systems (SMS) , Airside safety  ,Crew resource management (CRM)  κτλ.

 
web form